Mobiilne teenindus

Mugavus ja usaldusväärsus

Sa vajad ühte teenusepakkujat, kes lahendab Sinu autoga seotud mured Sinule sobival ajal ja kohas! Kogenud ja koolitatud spetsialistele võid olla kindel – töö tehakse professionaalselt.

Ajasääst ja paindlikkus

Koos hoiame ära vajaduse veeta tunde ja tunde töökojas. Spetsialistid saabuvad kokkulepitud ajal, samal ajal saad Sina tegeleda olulisemate asjadega.

Kompleksteenused

Lisaks rehviteenusele ja õlivahetusele pakume ka sõidukite puhastusteenust, kliimahooldust, pirnide vahetust, diagnostikat, muruniidukite, murutraktorite ja raiderite hooldust.  Vajadusel teostame ka autode ülevaatuse.

Hinnakiri

REHVIVAHETUS 4TK (LÄBIMÕÕT ≤16) – 65€

REHVIVAHETUS 4TK   (LÄBIMÕÕT 17-18) – 75

REHVIVAHETUS 4TK    (LÄBIMÕÕT 19) – 85

REHVIVAHETUS 4TK   (LÄBIMÕÕT 20+) – 95

 

TRANSPORT LINNA PIIRES – 10€

TRANSPORT VÄLJASPOOL TARTUT KOKKULEPPEL

Tagasiside klientidelt

Otsustasin proovida Mobiilset teenindust. Broneerisin aja, saabuti kokkulepitud ajast küll mõni minut varem, kuid 1 tunni pärast anti võtmed üle ning sooviti head päeva. Maksta sai kaardiga. Lihtne!

Ma ei pidanud oma plaane muutma ega palju planeerima, et rehve vahetada. Ühtlasi oli saabunud ka õlivahetuse aeg, mis samuti sai tehtud. Hinnad on mõistlikud arvestades mugavust ja kiiret tegutsemist.

Suhtumine oli professionaalne ja sõbralik. Tegutsesid kiirelt ja märkamatult.

Meil on ettevõttes 11 sõiduautot. Nüüd ei pea enam meie töötajad autode hoolduse peale aega raiskama.  Ettevõte säästab selle teenuse kasutamisega igal aastal ca neli tuhat eurot. Kui ei usu, arvestage ise: 2x rehvivahetust ja 2x õlivahetust aastas. Igakordselt kulub töötajal selle peale ca 3h ehk 12h aastas. Meie töötaja tunnitasu koos maksudega ja saamata jäänud tuluga on ca 30€/h. Korrutades läbi saame kuluks 360€ töötaja kohta aastas, kõikide töötajate kohta on summa kokku 3960€.

Lisaküsimuste korral

MY FUN OÜ
reg.kood 16423702

+372 55503131

Kirjuta meile Facebooki lehel sõnumitesse

Vastame ka e-kirjadele:

info@myfun.ee

Scroll to Top